Binnen een half jaar tijd is het Jansen Totaal Wonen gelukt om in samenwerking met Colijn IT en CDG een totaal nieuwe webshop op te zetten. Deze nieuwe webshop is er ook niet "de eerste, de beste". Voor deze webshop heeft CDG een uniek ontwerp ontwikkeld wat volledig aansluit bij de huisstijl van JTW. Daarnaast is de JTW webshop voorzien van verregaande integratie met de backoffice software van Colijn; een combinatie van Uni-Living 3 en iOne. Alle productinformatie alsmede categorieen, filters en voorraadinformatie worden elke nacht automatisch bijgewerkt waardoor

JTW de artikelinformatie slechts op één plaats hoeft te onderhouden. Tenminste, als ze het überhaupt zelf moeten onderhouden... ... JTW werkt namelijk met diverse catalogi die worden ingelezen van verschillende leveranciers en retailorganisaties. De aangeleverde productinformatie hoeven zij derhalve niet zelf in te voeren, waardoor de informatiestroom werkelijk geautomatiseerd loopt van producent tot consument. Slechts ontbrekende of aanvullende informatie wordt door JTW toegevoegd.

Deze ketenintegratie bood echter wel uitdagingen. Zo worden er door bepaalde leveranciers / merken voorwaarden gesteld betreft de verhandeling van producten. Bijvoorbeeld; de producten van Profijtmeubel en Trendhopper mogen enkel verhandeld worden op de centrale formule webshops terwijl JTW ook diverse collecties heeft die zij wel direct vanuit de eigen webshop willen kunnen verhandelen. Ook hiervoor zijn geautomatiseerde oplossingen gevonden zodat klanten automatisch worden doorverwezen naar de betreffende formule webshop indien zij een product wensen te bestellen. Al met al is er door de inspanningen van het JTW team een mooie webshop ontwikkeld.

Wij van de Colijn groep wensen JTW veel bezoekers en goede zaken toe!