Snelle vraag?

Snelle vraag

Vul hieronder uw gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen.

Personal Info

Contactdata

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden

Combiflex 2

Niets is standaard bij Combiflex en de hoge-segment-zaak waarvoor het speciaal ontwikkeld is. Geen strak keurslijf van automatiserings-regeltjes, maar wel maximale controle houden op de lopende zaken. Een uitermate flexibel, gebruikersvriendelijk en persoonlijk softwarepakket is hiervoor logischerwijs de basis. Dat maakt Combiflex de ideale omgeving voor de kleine- tot middelgrootte woninginrichter, die op een zeer directe en effectieve wijze klantgericht willen automatiseren.

Direct beginnen

Meteen al vanaf het eerste moment bespaart Combiflex u vele dagen aan opstarttijd. Als u begint met Combiflex hoeft u niet meer dagen achtereen informatie in te voeren. Een artikelbestand opbouwen is niet meer verplicht! Gewoon, tijdens het invoeren van uw orders of offertes, kunt u een artikel aanmaken. Geen ingewikkelde artikelcoderingen en invoervelden, maar een omschrijving van het artikel volstaat. Dit is met name ook zeer handig voor artikelen die u niet elke dag verkoopt. Bovendien kunt u kiezen voor de EDI module, waardoor invoeren van artikelgegevens helemaal tot het verleden behoren: u maakt uw keuze uit de compleet digitale catalogus van een leverancier.

Gemakkelijk en overzichtelijk

Natuurlijk kunt u met Combiflex de verschillende taken verdelen over uw medewerkers/afdelingen. Offertes, orders, bestellingen, het bewaken van levertijden en binnenmelden van goederen, zijn bijvoorbeeld in te richten als afdelingsgestuurde taken. Toch is het juist ook de bedoeling dat u deze taken allemaal zelf, op gemakkelijke wijze en met een minimale tijdsinspanning, kunt uitvoeren. Logische en overzichtelijke menu's helpen u daarbij. Bovendien kunt u rekenen op een optimale integratie van de programma-onderdelen, zodat u vanuit één scherm zeer veel verschillende handelingen kunt verrichten. U kunt bijvoorbeeld oproepen van klantgegevens - met een druk op de knop - de lopende offertes bekijken, de openstaande posten raadplegen, de lopende servicevragen controleren, een e-mail versturen of wellicht de status van een order bekijken en een factuur maken. Kortom bij Combiflex is aan alles gedacht om u snel en efficiënt mogelijk te laten werken.

Precies op maat

Op een directe en (kosten)effectieve wijze klantgericht automatiseren betekent ook, dat het automatiseringspakket precies moet doen wat ervan verlangd wordt. Niets meer en niets minder. Combiflex kent dan ook een modulaire opbouw. Met de verschillende ‘bouwstenen' bepaalt u zelf het instapniveau en uw eigen groeitempo. U maakt daarmee ook een keuze uit de processen die u wilt automatiseren.

De mogelijkheden:

Basis module
Debiteuren module
Offerte administratie
Plannings module
Artikel module
Service module
Voorraadbeheer basis
Voorraadbeheer uitgebreid
EDI module
Documentenbeheer
Filiaalmodule
Financiële administratie
Kassa module

Voor meer informatie over de vele mogelijkheden binnen Combiflex kunt u altijd de moduleoverzichten en -omschrijvingen raadplegen of vanzelfsprekend contact met ons opnemen. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend informatie aanvragen per e-mail.

iOne is de innovatieve opvolger van Combiflex

> Naar iOne <

Wat kunnen wij voor u doen?

Zullen we bespreken hoe uw bedrijf versterkt kan worden door onze oplossingen?

Personal Info

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden