Snelle vraag?

Snelle vraag

Vul hieronder uw gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen.

Personal Info

Contactdata

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden

Artikel module

Tijd besparen

Met Combiflex kunt u er voor kiezen om goederen wel of niet van tevoren vast te leggen of wellicht een combinatie van beiden te maken. Standaard is Combiflex (de basis module) voorzien van de mogelijkheid om eenmalig artikelen in te voeren bij het vastleggen van de offerte of verkooporder. Bij artikelen met een lage omzetsnelheid (u verkoopt ze bijvoorbeeld maar 1 tot 2 keer per jaar) levert dat een groot voordeel op, omdat u ze dus van tevoren niet hoeft vast leggen. Dat scheelt enorm in de opstarttijd en de vraag is dan of het rendabel is om hier tijd in te investeren.

Waarom de artikel module?

Er zijn natuurlijk ook genoeg argumenten om artikelen wel vooraf vast te leggen. Bijvoorbeeld omdat u over voorraadinformatie wilt beschikken of uitgebreide managementinformatie wenst. Ook is het denkbaar dat u beide methoden (vooraf vastgelegde en eenmalige artikelen) naast elkaar gebruikt, hetgeen in de praktijk veel voorkomt. De wegingsfactor daarin is vaak weer de omzetsnelheid van de artikelen. Wilt dus de mogelijkheid hebben om op beide methoden te hanteren, dan kunt u Combiflex uitbreiden met de artikel module.

Artikelinfo

Met de artikel module wordt ook standaard het ‘artikelinfo scherm’ meegeleverd. Dit scherm biedt waardevolle informatie over waar, hoe en wanneer, tegen welke prijzen artikelen zijn ingekocht en aangeboden. Tevens ziet u in één oogopslag aan welke commissies/klanten ze verkocht zijn en kunt de artikelen op status bekijken. Bijvoorbeeld het aantal van dat artikel dat op verkooporders is binnen gekomen of is gefactureerd. Vanzelfsprekend ontbreekt ook de voorraadinformatie niet in dit scherm.

 

De jarenlange ervaring heeft een goed doordacht pakket opgeleverd, met een slimme en gedegen opzet van het pakket, waardoor vrijwel alle gegevens in het pakket aan elkaar zijn gekoppeld. Dat levert veel waardevolle informatie op, zoals bij de artikelinfo scherm, waar u dwarsdoorsneden kunt maken op artikelen. Natuurlijk met het doel om u zeer snel van alle mogelijk accurate informatie te voorzien. Dat is immers één van de belangrijkste zaken bij automatisering.

Wat kunnen wij voor u doen?

Zullen we bespreken hoe uw bedrijf versterkt kan worden door onze oplossingen?

Personal Info

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden