Snelle vraag?

Snelle vraag

Vul hieronder uw gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen.

Personal Info

Contactdata

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden

Documentenbeheer

Koppelen van documenten

Koppel digitale foto’s, afbeeldingen en documenten aan uw klanten, leveranciers en artikelen met de module documentenbeheer. Bij aanschaf van de servicemodule is het eveneens mogelijk om middels documentenbeheer, digitale foto’s en documenten te koppelen aan de servicebonnen. Een zeer praktische toepassing natuurlijk, want is het niet erg handig om ook een visueel voorbeeld te hebben het schadegeval?

 

Een ander praktisch voordeel van deze module is, dat u al uw documentenstromen netjes kunt archiveren. Bijvoorbeeld de correspondentie met een klant (vanuit Word e.d.), slaat u op bij die betreffende klant, zodat deze later altijd terug te vinden is. Ook de belangrijke documenten slaat u op deze manier op. Bijvoorbeeld leveranciersovereenkomsten die u kunt scannen en koppelt aan de juiste leverancier.

Meteen zijn al deze documenten/foto’s door iedere gebruiker te raadplegen. Onnodig gezoek naar die ene brief in het dossier of op de harddisk ten koste soms van vele tientallen minuten, zoniet uren, is daarmee dus overbodig geworden. Zoekt u een brief naar een klant, dan kunt u die simpelweg vinden door de klantgegevens te raadplegen. Ook als die collega/medewerker de brief heeft opgesteld die net ziek is. Uitgesloten is namelijk dat bestanden zich los verspreid over allerlei PC–werkplekken bevinden, waardoor belangrijke documenten niet op het gewenste moment beschikbaar zijn of erger, de documenten kwijt raken.

 

Kortom, snelheid en efficiency zijn ook bij deze module weer de sleutelwoorden.

Wat kunnen wij voor u doen?

Zullen we bespreken hoe uw bedrijf versterkt kan worden door onze oplossingen?

Personal Info

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden