Snelle vraag?

Snelle vraag

Vul hieronder uw gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen.

Personal Info

Contactdata

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden

EDI module

Elektronisch communiceren

Binnen het Combiflex pakket zijn de nieuwste communicatietechnieken verwerkt. Een eventuele E–mail en internetkoppeling is mogelijk en daarnaast kunt u met deze module elektronisch communiceren met toeleveranciers en uw Retail Organisatie.

Elektronisch bestellen

Met de Combiflex EDI / Communicatie module verloopt de administratieve afhandeling van uw orders vrijwel volledig automatisch. Met behulp van elektronische (artikel)catalogi, die door uw toeleveranciers en/of uw Retail Organisatie (Intres of Euretco) worden aangeboden, bekijkt u prijsinformatie, maakt u offertes/orderbevestigingen en bestelt u elektronisch de betreffende artikelen. Bij het invoeren van een order selecteert u namelijk op eenvoudige wijze artikelen uit de aangeleverde digitale artikelcatalogus van uw leverancier. U hoeft dus zelf geen artikelen meer in te voeren! Nadat u, uw order heeft samengesteld, worden met een druk op de knop uw bestellingen elektronisch verzonden door Combiflex. Naast de eenvoud in werken, biedt de EDI programmatuur tevens als voordeel dat de kans op foute bestellingen tot een minimum wordt gereduceerd. U kunt alleen een selectie maken uit de mogelijkheden die door uw leverancier zijn aangegeven. Tevens zal de programmatuur u vertellen of er nog onderdelen ontbreken in uw bestelling. Een groot voordeel is bovendien dat de catalogi een uniforme opbouw kennen, wat het gebruikersgemak aanzienlijk verhoogt.

Keurmerk/certificering

Belangrijk is dat u een garantie krijgt op een goede werking van deze EDI programmatuur. MeubelOnline – een samenwerkingsverband tussen het CBM/CBW en de toeleveranciers in de branche – verstrekt daarom een keurmerk aan softwareleveranciers voor de woonbranche, die deze software in de praktijk goed werkend, operationeel hebben.

 

Met onze EDI / Communicatie module wisselt u dus feilloos gegevens uit met leveranciers, uw Retail Organisatie/formulegroep en realiseert u daarmee aanzienlijke tijds– en kostenbesparingen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Zullen we bespreken hoe uw bedrijf versterkt kan worden door onze oplossingen?

Personal Info

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden