Snelle vraag?

Snelle vraag

Vul hieronder uw gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen.

Personal Info

Contactdata

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden

Filiaal module

Perfecte aansturing

Onder de gebruikers van onze softwarepakketten bevinden zich ook vele filiaal gestuurde ondernemingen. Een uitstekende aansturing in de software is daarbij onontbeerlijk.

Bij Combiflex kunt u dan ook rekenen op diverse zeer waardevolle functionaliteiten voor het aansturen van uw verschillende vestigingen. Het automatisch verkrijgen van managementinformatie over de vestigingen is daarin belangrijk, maar ook de praktische afhandeling van de logistiek, voorraad en administratieve zaken mag daarin niet ontbreken.

Middels de filialen administratie biedt Combiflex u dan ook de mogelijkheid om offertes en orders te registeren op één of meerdere vestigingen en/of formules. Aan deze vestigingen of formules kunnen weer verschillende zaken gekoppeld worden voor de afhandeling van deze offertes/orders. Zo kan voor iedere vestiging/formule bijvoorbeeld automatisch een specifieke lay–out (bevestigingen, facturen, bestellingen, e.d.) aangestuurd worden. Tevens zijn specifieke magazijnen toe te wijzen aan een vestiging, zodat altijd de juiste voorraden gemuteerd worden. .

In de managementinformatie en de financiële administratie kunnen vervolgens de (omzet)bewegingen op de voet gevolgd worden. Hierdoor heeft u gelijk in beeld hoe de vestigingen/formules renderen en is een strakke aansturing mogelijk. Voor bedrijven met meerdere vestigingen of formules is deze module dus een absolute must.

Wat kunnen wij voor u doen?

Zullen we bespreken hoe uw bedrijf versterkt kan worden door onze oplossingen?

Personal Info

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden