Snelle vraag?

Snelle vraag

Vul hieronder uw gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen.

Personal Info

Contactdata

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden

Financiele Administratie

Geïntegreerde financiële module

Door een optimale integratie van de financiële administratie wordt het aantal administratieve handelingen tot een minimum beperkt. Na facturatie kunt u met deze module op eenvoudige wijze de verschillende posten doorboeken naar de betreffende grootboekrekeningen. Naast alle andere standaard voorzieningen, die u van een financieel pakket mag verwachten, is de financiële administratie natuurlijk optimaal ingericht voor de Wonenbranche. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om aanbetalingen ook één op één over te nemen in de financiële administratie.

Tevens is kunnen meerdere administraties gevoerd worden in de financiële administratie van Combiflex. Daarbij is het zelfs mogelijk om filialen of winkelformules rechtstreeks te koppelen aan een administratie. Zo kunnen filialen of formules separaat gevolgd worden en op correcte en vooral eenvoudige wijze worden doorbelast. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk deze weer te consolideren voor een goed inzicht in het totale bedrijfsresultaat.

 

Daarnaast kan middels diverse modules (bijvoorbeeld telebanking) uitgebreid worden op de financiële administratie, zodat er weinig meer te wensen over blijft.

Wat kunnen wij voor u doen?

Zullen we bespreken hoe uw bedrijf versterkt kan worden door onze oplossingen?

Personal Info

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden