Snelle vraag?

Snelle vraag

Vul hieronder uw gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen.

Personal Info

Contactdata

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden

Kassa module

Betalingen verwerken

Voor de ondernemingen die ook de kasstromen willen automatiseren, is de kassamodule beschikbaar. Via de kassamodule kunt u de contante verkopen, de ontvangsten en uitgaven registeren.

Optimale integratie

Ook de kassa module is weer volledig geïntegreerd met de andere softwaremodules, waardoor de afhandeling van andere processen automatisch kunnen verlopen. Met de contante verkoop van artikelen kan de voorraad automatisch gemuteerd worden en is het ook mogelijk om het kasboek in de financiële administratie te laten bijwerken.

 

Datzelfde geldt voor uw uitgaven en ontvangsten. Zaken als lunchbonnetjes en aanbetalingen kunt u ook vastleggen in de kassa, waarbij ook weer een koppeling naar het kasboek in uw financiële administratie mogelijk is.

 

Zaken als de kasverantwoording, managementoverzichten op kassa–artikelen en het kunnen reproduceren van kassabonnen zijn tevens voorzien in de kassa, zodat ook een goede controle aanwezig is op de kasstromen.

Off–line kassa

De kassamodule is daarnaast uit te breiden met de off–line kassa. Voor ondernemingen met filialen is dat een waardevolle aanvulling. Middels deze uitbreiding worden de kassa’s automatisch voorzien van de laatste mutaties op artikelniveau, zodat bij het wegvallen van communicatieverbindingen de kassa’s toch gewoon operationeel blijven. Nadat de verbindingen weer hersteld zijn, zal automatisch het hoofdsysteem weer bijgewerkt worden door de kassa’s (in verband met de verkochte artikelen).

 

Kortom, met de off–line kassa hoeft u dus nooit ‘nee’ te verkopen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Zullen we bespreken hoe uw bedrijf versterkt kan worden door onze oplossingen?

Personal Info

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden