Snelle vraag?

Snelle vraag

Vul hieronder uw gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen.

Personal Info

Contactdata

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden

Offerte administratie

Persoonlijk, duidelijk en efficiënt

De offerte administratie is bij uitstek de module waar efficiency en commercie bij elkaar komen. Combiflex biedt u de vrijheid om persoonlijke offertes uit te brengen, waarbij u bijvoorbeeld niet gebonden bent aan vaste teksten, zoals meestal gebruikelijk is bij andere vergelijkbare pakketten.

Efficiënt werken

Aan de andere kant biedt Combiflex met de offerte module de mogelijkheid zeer efficiënt te werken. U hoeft alles maar 1 keer vast te leggen. Met letterlijk een druk op de knop maakt u van de offerte een opdrachtbevestiging. Daaruit volgen weer alle commissiebestellingen en uiteindelijk de factuur, die u ook weer automatisch voor u aangemaakt worden door Combiflex.

Opvolging en offertehistorie

Daarnaast beperkt deze module zich niet alleen tot het maken van een offerte. Ook de controle op uitstaande offertes is binnen deze module aanwezig. Voor het opvolgen van offertes kunt u actiedatums vastleggen, waardoor in de juiste week of op de gewenste datum precies in beeld krijgt welke offerte hiervoor in aanmerking komt.

 

Ook de complete offertehistorie van een klant is altijd nadien te raadplegen. Als van een offerte een orderbevestiging wordt gemaakt, wordt dus de oorspronkelijke offerte niet overschreven. Bovendien wordt bij de orderbevestiging (in uw scherm) altijd aangegeven wat de voorafgaande offerte is geweest. Zo is bijvoorbeeld binnen enkele seconden te achterhalen wat uw oorspronkelijke advies aan een klant is geweest, wat handig kan zijn bij een eventuele klachtenafhandeling.

 

Kortom geld verdienen begint bij de module “offerte administratie”!

Wat kunnen wij voor u doen?

Zullen we bespreken hoe uw bedrijf versterkt kan worden door onze oplossingen?

Personal Info

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden