Snelle vraag?

Snelle vraag

Vul hieronder uw gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen.

Personal Info

Contactdata

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden

Plannings module

Snel en gemakkelijk

Veel tijd besparen? De planningsmodule maakt het plannen van de leveringen overzichtelijk, snel en gemakkelijk.

Snel en foutloos plannen

Tijd besparen begint bij het maken van de afspraken. Gelijk heeft u met Combiflex in beeld welke orders of delen daarvan gepland kunnen worden. Desgewenst produceert Combiflex meteen een bellijst van de te plannen orders om de afspraken met u klanten te maken. Tevens is het mogelijk om klanten via een leverbericht op de hoogte stellen van de levering of het feit dat u die gezamenlijk met de klant wilt plannen.

Vervolgens kunnen de leveringen gelijk, bijvoorbeeld per vrachtwagen/bus, gepland worden. Per dag is in het planscherm direct te constateren of er nog mogelijkheden zijn om bij te plannen. Plant u toch iets op een dag of tijdstip waar al een levering ingepland staat, dan zal Combiflex u daarop attenderen en indien niet mogelijk, ook niet toestaan.

 

Handige planningslijsten en diverse overzichten kunt u raadplegen op papier of uw scherm, nadat u deze in handomdraai heeft geproduceerd. Daarnaast kan Combiflex u voorzien van zaken als routelijsten en chauffeurs(afreken)lijsten, hetgeen de accuratesse en snelheid van de leveringen bevordert.

Agendakoppeling

Heeft u ook de agenda module aangeschaft, dan is het ook mogelijk om de planningsmodule, de agenda automatisch te laten bijwerken met de geplande afspraken. Binnen deze ‘Outlook–achtige’ agenda heeft u dan een goed overzicht van alle binnen uw bedrijf gemaakte afspraken. Hierin kunnen namelijk ook allerlei andere zaken vastgelegd worden, zoals bijvoorbeeld meetafspraken, commerciële bezoeken, privé afspraken, etc. Meer informatie over de agenda, vindt u bij de “agenda module”.

Wat kunnen wij voor u doen?

Zullen we bespreken hoe uw bedrijf versterkt kan worden door onze oplossingen?

Personal Info

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden