Snelle vraag?

Snelle vraag

Vul hieronder uw gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen.

Personal Info

Contactdata

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden

Voorraadbeheer uitgebreid

Meerdere magazijnen?

Voor bedrijven met meerdere toonzalen en/of magazijnen. Voor degene die met locaties werkt in zijn magazijn, pickinglijsten/raaplijsten wil draaien of besteladviezen nodig heeft, kan met deze module uitbreiden.

De functie van de meerdere magazijnen/toonzalen zal voor zich spreken. Per magazijn of toonzaal is zo de voorraad in beeld, maar ook kan deze betrokken worden in het geheel, waardoor inzicht ontstaat in de totale voorraad van een artikel. Daarbij is het mogelijk slimme toepassingen te gebruiken, zoals het koppelen van magazijnen aan filialen (indien er sprake is van een filiaalgestuurd bedrijf). Zo wordt bijvoorbeeld voorkomen dat de voorraad van een verkeerd magazijn wordt afgeboekt.

Locatievoorraden

Met ‘voorraadbeheer uitgebreid’ kunt u de goederen (ook in uw systeem) op locatie wegzetten. De locatieaanduidingen kunt u zelf bepalen. Bij het leveren van de goederen, kunt u Combiflex de pickinglijst laten draaien, waarop precies staat aangegeven op welke locatie de goederen zich bevinden.

Besteladviezen

Voorraadbeheer uitgebreid is ook voorzien van de mogelijkheid om met minimum/maximum voorraad te werken. Ondergrens en bovengrens, alsmede de streefvoorraad, eventueel in combinatie met de minimum bestelhoeveelheid (of verpakkingshoeveelheden), zijn de factoren waarop een besteladvies door Combiflex wordt gegeven. Het advies omvat de bij te bestellen hoeveelheden en geeft u gelijk de mogelijkheid om het advies om te zetten in bestellingen.

 

Ondernemingen die optimale efficiency verlangen, zullen snel kiezen voor deze module.

Wat kunnen wij voor u doen?

Zullen we bespreken hoe uw bedrijf versterkt kan worden door onze oplossingen?

Personal Info

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden