Snelle vraag?

Snelle vraag

Vul hieronder uw gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen.

Personal Info

Contactdata

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden

EdiShopper G2

Snel en intuïtief zijn de kernbegrippen bij EdiShopper. Met behulp van EdiShopper automatiseert u in een handomdraai uw volledige orderadministratie, inclusief het totale logistieke traject. Het gebruiksgemak en de korte installatietijd zorgen voor een korte opstarttijd.

Belangrijk naast het gebruiksgemak is natuurlijk de functionaliteit binnen het pakket. Met extra mogelijkheden als een service- en een planningsmodule laat op dit gebied EdiShopper ook niets te wensen over. Vanzelfsprekend behoren zaken als het vastleggen en produceren van offertes, opdrachtbevestigingen en bestellingen standaard tot de mogelijkheden. Met een druk op de knop maakt u van een offerte een opdrachtbevestiging en met hetzelfde gemak laat u de bestellingen uit uw systeem rollen of worden deze per fax of e-mail verstuurd. Voor wie meer wil, kan met de inkoopmodule uitgebreid worden, waarmee controles op uitstaande bestellingen mogelijk zijn.

Eigen catalogus

EdiShopper onderscheid zich met de ‘Eigen Catalogus’ module. Hiermee kunt u zelf een catalogi aanmaken en onderhouden in de lage structuur.

Catalogus

Heel veel keus!

EdiShopper G2 bestaat uit een groot aantal modules. De meest voorkomende zijn hieronder weergegeven. Voor aanvullende informatie of informatie over modules die zijn weergegeven kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Natuurlijk kunt u ook de informatie aanvragen via deze site.

De modules:

Basis
De basis module biedt u de mogelijkheid om op effectieve wijze orderbevestigingen vast te leggen, klanten toe te voegen en het aanmaken en onderhouden van artikelbestanden.

Facturatie
Nadat orders volledig of gedeeltelijk voor uitlevering zijn vrijgegeven, kunnen facturen worden afgedrukt. De facturatiemodule communiceert met alle aangesloten modules.

Inkoop
Met deze module wordt de afhandeling van de gehele inkooplogistiek ondersteund.

Voorraad
Hiermee kunt u de voorraad per artikel, per magazijn / locatie bewaken. Op elk gewenst moment beschikt u over de meest actuele informatie van uw voorraad.

Statistiek
Met de statistiek module kunt u op een eenvoudige wijze zelf vrijwel elk denkbaar statistiekoverzicht realiseren.

Planning
Hierin wordt de afhandeling van de orders binnen EdiShopper logistiek afgehandeld.

Service
Alle servicevragen (en klachten) op geleverde goederen kunnen hiermee zodanig vast gelegd worden in het systeem, dat de afhandeling daarvan op elk willekeurig moment kan worden gevolgd en bewaakt.

Eigen catalogus
Een eigen catalogi aanmaken en onderhouden in de lage structuur.

Uiteraard beschikt het ERP pakket EdiShopper ook over de volgende modules:
Kassa module
Mailing module
MultiCompany module
Financiële module
Kasten module
PIN koppeling

EDI

Zoals de naam ook al impliceert, is elektronische bestandsuitwisseling middels EDI (Electronic Data Interchange) mogelijk. Hiermee krijgt u van de betreffende leveranciers complete, digitale productcatalogi aangeleverd, voor gebruik in offertes, orders en elektronische bestellingen. Hiermee wordt het gebruiksgemak maximaal en wordt de kans op fouten geminimaliseerd! Door de grote verscheidenheid aan modules is EdiShopper inzetbaar in vrijwel ieder type bedrijf, waarin het pakket is gespecialiseerd voor klein en middenbedrijven. Afhankelijk van de wensen en eisen kan door de gebruiker zelf een keuze uit de beschikbare modules gemaakt worden.

iOne is de innovatieve opvolger van EdiShopper

> Naar iOne <

Wat kunnen wij voor u doen?

Zullen we bespreken hoe uw bedrijf versterkt kan worden door onze oplossingen?

Personal Info

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden