Snelle vraag?

Snelle vraag

Vul hieronder uw gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen.

Personal Info

Contactdata

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden

Eigen Catalogus module

Het vraag en antwoord spel

Met de Eigen Catalogus module kunt u zelf catalogi aanmaken en onderhouden in de ‘lagenstructuur’. Indien u inmiddels werkt met EDI catalogi van fabrikanten in de wonenbranche, zoals bijvoorbeeld Koninklijke Auping, Leolux, Pullman en Jade, bent u bekend met deze structuur. Een structuur waarbij over de uitvoering van een product automatisch vragen worden gesteld, waarmee u het uiteindelijk te verkopen product samenstelt, inclusief de juiste prijsopbouw.

Zo kunnen vragen/lagen aangebracht worden met betrekking tot bijvoorbeeld de stofgroep, de kleur, de pootjes, uitvoeringen, etc. en de daarop van toepassing zijnde prijzen. Met de Eigen Catalogus module hoeft u dit soort zaken maar 1 keer vast te leggen, waarbij u dat aan een bepaald product kunt koppelen. Dat voorkomt meerdere keren hetzelfde invoerwerk voor éénzelfde artikel.

Na aanmaak van uw eigen catalogus kunt u deze in EdiShopper voor uw offertes en orders gebruiken (op dezelfde manier als de catalogi van de fabrikanten) en de daaruit volgende commissiebestellingen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Zullen we bespreken hoe uw bedrijf versterkt kan worden door onze oplossingen?

Personal Info

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden