Snelle vraag?

Snelle vraag

Vul hieronder uw gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen.

Personal Info

Contactdata

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden

Statistiek module

Meten is weten!

Met de door Fundamental Software ontwikkelde Statistiek module kunt u op een eenvoudige wijze zelf vrijwel elk denkbaar statistiekoverzicht realiseren. De Statistiek module maakt gebruik van alle relevante historische gegevens, die in de database van EdiShopper zijn opgeslagen. U kiest uit de beschikbare gegevens die componenten die u in uw statistiekoverzichten terug wilt zien.

De mogelijke statistieken:
 
  • Inkoopstatistieken

  • Verkoopstatistieken

  • Orderstatistieken

 

Nadat u heeft bepaald welke gegevens voor uw overzicht noodzakelijk zijn, geeft u aan op welk niveau u (sub–)totalen wenst te zien.

 

Vervolgens kunt u kiezen voor een dag–, week– of maandoverzicht. Tenslotte kunt u eenvoudig aangeven op welke periode de gegevens betrekking dienen te hebben en of dat een vergelijking met een voorafgaand jaar gewenst is.

 

Nadat u het betreffende overzicht zo heeft ingedeeld dat het aan uw eisen voldoet, kunt u dit onder een door u te bepalen naam opslaan en vervolgens zo vaak als u maar wilt opnieuw gebruiken. Uiteraard kunt u bij het herhaald gebruiken van opgeslagen statistiekoverzichten steeds kiezen voor een andere periode waarop de statistiek betrekking heeft.

 

Aangezien er steeds nieuwe modules en toepassingen binnen EdiShopper worden gerealiseerd, neemt ook de hoeveelheid gegevens die u in uw statistieken kunt opnemen gestaag toe.

Wat kunnen wij voor u doen?

Zullen we bespreken hoe uw bedrijf versterkt kan worden door onze oplossingen?

Personal Info

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden