Snelle vraag?

Snelle vraag

Vul hieronder uw gegevens in en er wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen.

Personal Info

Contactdata

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden

QINA builder

Digitale catalogus

Het is essentieel voor de detaillist dat hij op elk moment de meest up-to-date artikel- en prijsinformatie bij de hand heeft. Enerzijds kan de verkoper hierdoor de consument steeds op een goede manier inlichten, anderzijds worden fouten vermeden bij het doorgeven van de orders: immers zij gebruiken rechtstreeks de catalogus van de fabrikant! Met behulp van de visueel sterk uitgebouwde productconfigurator geeft de fabrikant aan wat kan en wat niet. Bvb. bij een gezandstraald glazen tafelblad horen geen houten poten. Dankzij een intuïtieve drag-and-drop gebruikersinterface geeft de fabrikant dit eenvoudig aan. Wanneer de detaillist deze uitvoering bestelt, kan hij nooit een houten poot onder dit gezandstraalde tafelblad bestellen omdat dit simpelweg niet is opgenomen in de configuratie van deze tafel.

Eenvoudig beheer van prijslijsten

Elke fabrikant wordt geconfronteerd met dit noodzakelijke kwaad: prijslijsten per land, per regio en gepersonaliseerde prijslijsten specifiek voor een detaillist. Om dit op een eenvoudige wijze te kunnen beheren hebben we ervoor gekozen om het begrip contract te hanteren. Een contract bevat alle prijzen voor de artikels die opgenomen zijn in de catalogus inclusief condities en andere specifieke afspraken die zijn gemaakt met de detaillist of inkoopcombinatie. Zo kan er bvb. een discontokorting of tussenkomst in de reclamekosten zijn bedongen. Deze voorwaarden worden dan in het contract opgenomen.

Sterk collectiebeheer

De echte kracht van QINA Builder schuilt in het samenstellen van collecties. Een inkoopcombinatie kan op basis van de elektronische catalogi van fabrikanten een nieuwe ‘eigen’ catalogus aanmaken, zeg maar een eigen collectie, zorgvuldig geselecteerd uit de beste modellen van het fabrikantenaanbod inclusief fotomateriaal.

Exporteren

QINA builder kan de catalogus exporteren naar tal van media aangezien we met de open XML-standaard werken. Hierdoor zijn tal van toepassingen mogelijk: export naar printversie van de catalogus, XML, CSA-PRICAT catalogus geschikt om elektronisch te bestellen (compatibel met de nationale standaarden van Duitsland en Nederland zoals bepaald door MeubelOnline).

Visueel sterke configurator

De configurator is een uiterst intuïtieve manier om uitzonderingen aan te geven van een artikel: de gebruiker geeft eenvoudig visueel aan welke combinatie kan of niet kan ...

Zoveel meer dan een artikel

Een catalogus bestaat uit veel meer dan louter een aantal artikelomschrijvingen. Alle productgerelateerde informatie gaande van foto’s, verkoopsinformatie tot zelfs garantiebepalingen, worden aan het product gehecht. Als een detaillist op de catalogus inschrijft, ontvangt hij automatisch al deze bijhorende informatie.

Steeds alles bij de hand

Classificatie van alle documenten, foto’s, marketinginfo, onderhoudsinfo, brochures, technische fiches, garantiebewijzen, etc.

Wat kunnen wij voor u doen?

Zullen we bespreken hoe uw bedrijf versterkt kan worden door onze oplossingen?

Personal Info

Contacttime

Contacttext

Newsletter

* Vereiste velden